Doel bereikt!

Dankzij vele donaties is ons doel bereikt. 90m2 dansvloer en 15 barres om er zo voor te zorgen dat de leerlingen van De Dansacker ook Corona-proof hun lessen kunnen blijven volgen!

Namens Stichting Vrienden van De Dansacker en De Dansacker zelf: Bedankt!

Uitbreiding dansvloer en extra barres

Nu ook De Dansacker haar deuren weer mag openen is het noodzaak om passende maatregelen te nemen om De Dansacker Corona-proof te maken. Dit zorgt op korte termijn voor onvoorziene uitgaven waarbij wij als Stichting Vrienden van De Dansacker gaan helpen!

Tussenstand

90m2 dansvloer
We hebben ons doel bereikt!
15x barre
We hebben ons doel bereikt!
Eenmalige donaties
€ 210,00

Aan de opening van De Dansacker worden natuurlijk strenge eisen gesteld om zo de veiligheid van dansers, docenten en vrijwilligers te kunnen garanderen. Naast de bekende regels zoals de handgel en de papieren handdoekjes, moet er ook aanpassingen in de grote zaal komen. Om iedereen genoeg en veilige ruimte te geven om te dansen, moet er 90m2 dansvloer bij komen. En als die dansvloer er ligt, moeten er ook genoeg barres zijn om iedereen op een veilige afstand mee te kunnen laten doen aan de barre. Naast de 90m2 dansvloer zijn er ook nog 15 barres nodig. Dit zorgt op korte termijn voor onvoorziene uitgaven.

Actie

De Stichting Vrienden van De Dansacker komt in actie! Om de 90m2 dansvloer en 15 barres te kunnen bekostigen gaan we iets leuks doen. Crowdfunding! Iedereen kan een stukje dansvloer en/of een stukje barre funden. De dansvloer gaat per ½m2 en de barres gaan per ½ barre. Uiteraard kan ook meer vierkante meters of aantal barres funden!

Extra leuk: een foto en eervolle vermelding!

Als er 3m2 (dus 6x ½m2) of meer (in één keer) gefund wordt, dan wordt er een foto gemaakt en krijgt deze een mooie plek in De Dansacker. Leuk om zoiets iets te doen met een team, vrienden of familie! Hiervoor is het wel handig als uw naam en e-mailadres worden ingevuld in het formulier zodat we contact op kunnen nemen!

Funding

½m2 dansvloer € 20,-
½ barre € 62,50
Indien er 3m2 of 1 barre in één keer gefund wordt, wordt er een foto gemaakt die een mooie plek in De Dansacker krijgt! Vergeet niet om uw naam en e-mailadres in te vullen op het formulier, zodat wij contact met u op kunnen nemen!

Eenmalige donatie kan ook!

We hebben de actie per ½m2 en ½ barre gedaan om het zo voor veel mensen toegankelijk te maken. We kunnen ons voorstellen dat dat misschien toch nog een te hoog bedrag is. Ook kan het zijn dat de dansvloer of barres al helemaal gefund zijn en u toch nog wel een donatie wil doen. Dat kan! Hiervoor kunt u op het formulier een eenmalige donatie opgeven. U kunt dit natuurlijk ook altijd doen om op een mooi rond totaalbedrag te komen! We hebben wel een minimum (totaal) bedrag ingesteld van € 5,- per donatie (dit is dus het totaal bedrag, dus dansvloer, barre en eenmalige donatie).

Laatste reacties

Lionsclub ondersteunt graag deze actie!
- Lions club Pijnacker Nootdorp
Wat fijn dat jullie zoveel ruimte hebben en dit zo geweldig goed organiseren. Dat er maar weer heel veel gedanst mag worden vanaf september!
- Peggy Rohen
Hopelijk kunnen jullie zo in een tijd van afstand toch een eenheid creëren vol met plezier en liefde voor dans!
- Kyra
Zodat alle lieve jongens en meisjes hun passie bij jullie weer kunnen voortzetten zoals ik 21 jaar lang heb kunnen doen!
- Adinda van Dam
Voor mijn dochter Wil en kleindochter Annouke, maar ook voor mijn achterkleinkind Kaya, die zo van dansen houdt, doneer ik graag een stuk vloer en een barre. Zodat ook alle leerlingen hun dans hobby kunnen blijven doen. Dansen is gezond en leuk. Veel plezier
- Mevr. van de Berg - Struijk
Heel veel succes gewenst!
- Tineke Spiering
Namens mijn familie en vrienden bij elkaar gesponsord! Supergaaf om een eigen barre te doneren.
- Gigi Vogelsang
Veel succes met het Corona-proof maken van de Dansacker! Wij als Kanntoorboekhandel van Atten zien het grote belang in om te kunnen dansen!
- Michiel van Atten
3m2 for the dance floor. I can't see it as an option above. Wishing my favourite young Dutch dancer Lotte, lots of fun on the floor.
- Elvira Sojli
Dans met je hart en je voeten zullen volgen! Weer een stukje erbij om de uitbreiding te realiseren.
- Familie Lissenberg -
Doneer minimaal 3m2 dansvloer of 1 barre en krijg een foto op een mooie plek in De Dansacker!
- Stichting Vrienden van de Dansacker