"Voorbij de Tijd"

"Voorbij de Tijd" is de naam van het nieuwe, grote project dat Stichting Vrienden van De Dansacker in samenwerking met De Dansacker organiseert.

Kerstvoorstelling

Naar aanleiding van het 35 jarig bestaan van De Dansacker zal er een prachtige kerstvoorstelling worden gegeven op zaterdag 22 december en zondag 23 december in Theater de Veste (Delft). Aan deze voorstelling doen alle groepen van De Dansacker mee.

Voorstellingen

Datum Aanvang
Zaterdag 22 december 2018 14:00u
  19:00u
Zondag 23 december 2018 11:00u
  15:30u

Kostuums

Alle dansers zullen weer op het podium schitteren in een van de vele kostuums. De kostuums worden zoveel mogelijk in eigen atelier gemaakt.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat online, via deze website. U kunt de kaarten kopen via een bestelformulier. U kunt betalen via iDeal of via een bankoverschrijving. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u een e-mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. De bestelling bevat een unieke code waarmee u uw bestelling (vanaf 8 december) kunt afhalen bij De BalletBoutique (De Dansacker). Niet opgehaalde kaarten liggen voor de voorstelling klaar in het Theater. Meer informatie krijgt u in de bevestigingsmail.

Bestel kaarten