Naar voorstelling "Adrenaline"

Stichting Vrienden van De Dansacker heeft als doel zoveel mogelijk jongeren in aanraking te laten komen met de podiumkunsten. Hoe gaaf is het om naar een voorstelling te kunnen gaan in een dansrichtig die je zelf volgt?

Breakdancers

Vrijdag 31 maart gaan er 5 breakdancers van de dinsdaggroep naar de voorstelling Adrenaline. Een voorstelling met breakdancers van het hoogste niveau. En dan te bedenken dat over minder dan 3 maanden de 5 breakdancers van De Dansacker zelf op datzelfde podium staan te "breaken"!

Bijdrage

Stichting Vrienden van De Dansacker is blij dat ze heeft kunnen helpen door een financiële bijdrage te leveren in de kaartprijs. Daardoor kregen alle breakdancers de gelegeheid om van deze voorstelling te gaan genieten.

Evenementen

Theatergrime

Wat is eigenlijk het verschil tussen dagelijkse make-up en de grime die je op het toneel gebruikt? Leer de basisprincipes van theatergrime!

Dansfestival 2018

In het weekend van 29 en 30 september organiseert Stichting Vrienden van De Dansacker in samenwerking met De Dansacker een supergaaf…

Dancin' Delft 2018

Op 8 april hebben meer 40 leerlingen van De Dansacker opgetreden bij het Dansfestival 2018, georganiseerd door Dancin'Delft.

Workshop Showdans

Op 19 mei, 26 mei, 2 juni en 9 juni organiseert Vrienden van De Dansacker in samenwerking met De Dansacker een workshop showdans.

Dobbe Lentefestival

Op 26 mei zullen er 6 groepen van De Dansacker weer ervaring op doen met optreden tijdens het Dobbe Lentefestival.

© Vrienden van De Dansacker