"De Verre-terug-Kijker"

In een mooi kasteel – in de huidige tijd – wonen een koning en koningin met hun dochters. De kinderen zijn voornamelijk bezig met hun telefoon, iPad en zichzelf. Zeer verwend door hun ouders met alles wat ze zich maar wensen, maakt niet veel meer indruk op ze. Een bevriende tovenaar is het gedrag van de prinsessen zo zat dat hij ze een lesje wilt leren. Met een betoverde verrekijker, die kijkt naar het verleden en het heden, leren de prinsessen een les voor het leven. Maar dat gaat niet zo gemakkelijk...

De Verre-terug-Kijker is een professioneel opgezette dansvoorstelling, gedanst door de leerlingen van De Dansacker. Het is een verhalende dansvoorstelling en elke danser(es) heeft een eigen rol om mede het verhaal te vertellen.

Wat u kunt verwachten?

De voorstelling is een mooie mix van allerlei verschillende dansstijlen; ballet, hiphop, modern, jazz, breakdance, musical en streetdance. Ook de leeftijd van de kinderen die mee dansen is zeer gevarieerd. Er zijn muizen op het kasteel, slangen op het eiland waar de prinsessen in het verhaal aanspoelen. Een greep uit de andere rollen uit het verhaal zijn dienstmeisjes, ministers en circuspaarden, piraten, paradijsvogels, schoenpoetsers, de karavaan en de Sultan met zijn Arabische prinsessen. Alle dansers/danseressen hebben een op maat gemaakt kostuum passend bij de rol die ze dansen. Het is een feest om naar te kijken!

Wat en wanneer?

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar deze dansvoorstelling. Het is een leuke voorstelling met een zeer gevarieerd dansaanbod en er is voor jong en oud voldoende te zien. Adviesleeftijd vanaf 4 jaar.

De voorstelling is te zien in Theater de Veste in Delft op 24 en 25 juni 2017.

Kaarten en programmaboekjes

Via de bestelpagina zijn naast toegangskaarten ook programmaboekjes te bestellen. Het programmaboekje is voor alle voorstellingen hetzelfde. In het programmboekje vindt u het verhaal over "De Verre-terug-Kijker". Ook worden alle dansers vermeld. Een leuk aandenken voor als bijvoorbeeld uw (klein)kind mee doet aan de voorstelling!

Zaterdag 20 mei is de kaartverkoop voor de voorstelling "De Verre-terug-Kijker" gestart.