Sponsordiner "1001 dromen"

Op 6 juli 2019 organiseert Stichting Vrienden van De Dansacker een sponsordiner. Een heerlijk 4-gangen diner met prachtige dansen uit voorgaande voorstellingen.

Met het sponsordiner "1001 dromen" hebben de Vrienden van De Dansacker meerdere doelen voor ogen. Het biedt een deel van de leerlingen van De Dansacker de kans om opnieuw deel te nemen aan een optreden voor publiek. Optreden tijdens een diner heeft geen van de deelnemende leerlingen ooit eerder gedaan. Hiermee is het voor iedere artiest deze avond een mooie, nieuwe ervaring op hun dans-CV.

Naast het bieden van een podium voor artiesten is het tweede doel van de Vrienden van De Dansacker een breed publiek kennis laten maken met een andere vorm van cultuur, die van dans. De Vrienden van De Dansacker willen met dit diner naast particulieren ook het zakenleven kennis laten maken met de kracht van dans. Wij kunnen ons voorstellen dat er bij een opening of andere bijzondere gelegenheid een choreografie op maat gemaakt wordt die op locatie gedanst wordt.

Om de andere 999 dromen uit te laten komen is ook financiële steun nodig en die kan al geboden worden met een eenmalige of periodieke donatie van € 15,-. En aangezien de Vrienden van De Dansacker een culturele ANBI is, is het doen van een donatie ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!

Wat is het?

Een heerlijk 4-gangen diner in de sfeer van 1001-nacht en prachtige dansen uit afgelopen voorstellingen.

Wat kost het?

Het 4-gangen diner (inclusief drank) en de prachtige dansen kost slechts € 50,- p.p.

Wanneer is het?

Het sponsordiner is op zaterdag 6 juli.

Tijd  
18:30 Inloop
19:00 Start diner